Om Fredensborg Teknik

Fredensborg VVS Teknik A/S blev etableret i 1978 af VVS-installatør Hans Hansen og ingeniør HD Kurt Frederiksen. Firmaet udviklede sig hurtigt til en af Nordsjællands største VVS-virksomheder.
I dag hedder vi Fredensborg Teknik A/S og Engelgaar VVS Teknik A/S som begge er ejet af F.V.T. Holding, Fredensborg A/S.

Vi beskæftiger omkring 75 medarbejdere. Det er vores mål med vores egenproduktion indenfor VVS, teknisk isolering og blik samt styring af ventilation, el og cts, at levere den komplette tekniske løsning til erhvervsejendomme, industrien, hospitaler og større bolig byggerier.

De tekniske installationer udgør i dag op mod 1/3 af byggeomkostningerne i moderne byggerier. Denne andel bliver ikke mindre, når vi ser på de fremtidige energikrav. 40% af Danmarks energiforbrug går til opvarmning, varmt vand, ventilation og belysning i bygninger. Derfor sætter vi også kraftigt ind på energirenovering.

Vi vil være den mest attraktive samarbejdspartner indenfor tekniske installationer i Nordsjælland og Københavns-området.

Men det drejer sig om meget mere end teknik.
Vi er mennesker, der gør hverdagen bedre for andre mennesker – der hvor mennesker bor og arbejder. Det gør vi ved at udføre og servicere tekniske installationer, så de er energi- og brugervenlige. Vi gør det i en byggeproces, hvor vi tager hensyn til vores kunder og deres kunder.

Fredensborg Teknik A/S modtager erhvervspris.
Her modtager stifteren Hans Hansen Fredensborg Kommunes erhvervspris.
Aarets_erhvervspris_2011
En del af Fredensborg Teknik A/S’s glade ansigter
VVS-4-logo
Fakta – F.V.T. Holding, Fredensborg A/S
  • Omsætning ca. 100 mio. kr.
  • Egenkapital ca. 15 mio. kr.
  • Antal ansatte ca. 75 personer
  • Antal servicebiler ca. 45 stk.
  • Spar Nord Bank
  • Garantistiller Tryg Garanti
  • Etableret i 1978